Köszöntés!

Szeretettel köszöntelek az Úr Jézus Krisztus nevében!
Ez az oldal azért jött létre, hogy tájékoztasson arról, hogy milyen Biblia és hozzá tartozó modulok készültek ill. készülnek a theWord, a MySword és az e-Sword számítógépes bibliai programokhoz, és milyen szolgálatokat végzek az Úr kegyelméből.
Remélem hasznos információkkal szolgálnak e bejegyzések!

Testvéri szeretettel: Baranyi László

2009. november 4., szerda

Olthatatlan vágy

Az elmúlt évben az iskolában ahol tanítok évkezdésre a tagozatvezetőtől kaptam egy rövid idézetet, Antoine de Saint-Exupéry írásából.

"Ha hajót akarsz építeni, ne azzal kezdd, hogy a munkásokkal fát gyűjtesz, és szó nélkül kiosztod közöttük a szerszámokat, majd rámutatsz a tervrajzra.
Ehelyett először keltsd fel bennük az olthatatlan vágyat a végtelen tenger iránt."


Akkor is, és most a napokban is újra olvasva e kis idézetet nagyon megragadott.
Imádságom és vágyam, hogy minél többen és többet olvassuk a Szentírást, ezért hiszem, hogy fontos, hogy egyre több magyar nyelvű Biblia jelenjen meg.

Dicsőség Istennek, hogy láthatom ahogyan a kapukat kinyitja Isten, ezért haladhat ez a munka!

Kívánom amikor olvassuk a különböző fordítású Bibliákat, egyre nagyobb vágyunk legyen Isten iránt és az Ő Igéje iránt.

Arra indított Isten, hogy a híradások között gyakran írjak Bibliaverseket is, hisz Isten üzenete a legfontosabb.
Egyik ilyen Ige ami nagyon megragadta a szívem és gondolataimat:

"A szárdeiszi eklézsia angyalának írd meg: Ezeket mondja az, aki az Istennek hét lelkét bírja (a Léleknek teljes birtokában van), és a hét csillagot (a hét csillag a hét eklézsiai elöljárónak jelképe, és azoknak Jézus a fejük és uruk): Látom a te cselekedeteidet (életedet és annak hiányosságait), hogy bár az a neved (úgy vagy közismert, az a látszat), hogy élsz (élő, hatást kifejtő eklézsia vagy), mégis halott vagy (valójában, igazi lényed szerint lelki halott vagy, nincsen hatásod senkire, és ez a látszólagos keresztyénséged csak az embereket vezetheti félre, de nem azt, aki az Istennek hét lelkét bírja)." (Jel 3:1 [Hu Budai])

Áldjon az Úr!

Blaci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése