Köszöntés!

Szeretettel köszöntelek az Úr Jézus Krisztus nevében!
Ez az oldal azért jött létre, hogy tájékoztasson arról, hogy milyen Biblia és hozzá tartozó modulok készültek ill. készülnek a theWord, a MySword és az e-Sword számítógépes bibliai programokhoz, és milyen szolgálatokat végzek az Úr kegyelméből.
Remélem hasznos információkkal szolgálnak e bejegyzések!

Testvéri szeretettel: Baranyi László

2009. október 7., szerda

Éjféli Kiáltás Misszió

A mai nap kerestem meg telefonon az Éjféli Kiáltás Misszió vezetőjét Nagy Erzsébet testvérnőt. Sok mindenről beszélgettünk.
Két gondolatot megosztok veletek a beszélgetésből:

- Hegyi András baptista lelkipásztor teológiai tanári évei alatt készített egy jegyzetet, ez a Bibliai archeológia. Bandi bácsi átadta ennek a könyvnek a kiadói jogát az Éjféli Kiáltás Missziónak. A munkálatok elkezdődtek és talán két hónapon belül meg is jelenik ez a könyv. Én is szeretném ennek a könyvnek a digitalizált változatát betenni az e-Sword-be és a The Word-be.
Sikerült megegyezni mind Bandi bácsival mind a Kiadóval, hogy a könyv megjelenése után egy fél évvel hozzá foghatok a digitális változat elkészítéséhez.

- A másik, amit említettem Nagy Erzsébet testvérnőnek, ha vannak olyan könyveik amiknek nem tervezik a kiadását könyv formájában, de hasznosnak ítélne arra, hogy elektronikus formában is elkészüljön modulként a bibliai programokba, akkor várom ezeket a könyveket.

Isten áldja meg az Éjféli Kiáltás Misszió szolgálatát munkáját.

A Weboldaluk elérhetősége

Blaci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése