Köszöntés!

Szeretettel köszöntelek az Úr Jézus Krisztus nevében!
Ez az oldal azért jött létre, hogy tájékoztasson arról, hogy milyen Biblia és hozzá tartozó modulok készültek ill. készülnek a theWord, a MySword és az e-Sword számítógépes bibliai programokhoz, és milyen szolgálatokat végzek az Úr kegyelméből.
Remélem hasznos információkkal szolgálnak e bejegyzések!

Testvéri szeretettel: Baranyi László

2012. április 26., csütörtök

Újonnan revideált Károli-Biblia (2011)

Felvettem a kapcsolatot a Veritas Kiadó-val az Újonnan revideált Károli-Biblia (2011) The Word-be való elkészítésének az engedélyezése ügyében.
Győri Tamás József Testvér kedvező választ adott, így elkezdhetem az újabb Biblia modul készítését a The Word-be.

Dicsőség az Úrnak!

A Veritas Kiadó honlapján található ajánló egy részlete:
"Több mint tíz éven át tartó munkánkkal szerettünk volna újra kedvet csinálni a sokak számára már nehezen követhető, veretes szöveg olvasásához, de mindvégig arra törekedtünk, hogy amennyire lehet, megőrizzük az eredeti verzió szépségét és értékeit.

A mostani revízió valóban komoly mérföldkőnek tekintendő a Károli-Biblia kiadásainak történetében is, hiszen több mint 100 év óta most vállalkozott újra egy szakértőkből álló csoport arra, hogy a szöveget az adott kor igényeinek megfelelően felülvizsgálja. Az újítás forrása a legnagyobb példányszámban elterjedt 1908-as kiadás volt, de a szakbizottság figyelembe vette a korábbi kiadásokat, az íráskutatások eredményeit, valamint közel félszáz egyéb magyar, valamint nemzetközileg elfogadott idegen nyelvű bibliafordítást is."


Áldás!
Blaci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése