Köszöntés!

Szeretettel köszöntelek az Úr Jézus Krisztus nevében!
Ez az oldal azért jött létre, hogy tájékoztasson arról, hogy milyen Biblia és hozzá tartozó modulok készültek ill. készülnek a theWord, a MySword és az e-Sword számítógépes bibliai programokhoz, és milyen szolgálatokat végzek az Úr kegyelméből.
Remélem hasznos információkkal szolgálnak e bejegyzések!

Testvéri szeretettel: Baranyi László

2011. július 11., hétfő

Mikor jön el a Messiás?




Az Evangéliumi Kiadó gondozásában jelent meg Harald Fölsch: Mikor jön el a Messiás? c. könyv, amelyből modult készítettem a The Word-be és MySword-be is.

Mikor jön el a Messiás?
"Korunk súlyos problémákkal telített. Sötét felhők gyülekeznek, mint hatalmas vihar előtt. A népek közötti feszültség növekszik. Nyugtalanságok és terror, sztrájkok és gazdasági válságok, háborúk és népfelkelések viharai támadnak.
Ki tud még a helyzet ura maradni? Az embereket mindenhol mélységes csüggedtség üli meg, mert az esti égbolt vörös színe, már egy eljövendő atomháború borzalmait vetíti előre.
Hová vezet mindez? Ki fog az elkövetkező pusztulástól megmenteni bennünket?
Felteheted a kérdést: „Vajon a mi világunk sötétsége nem annak a jele, hogy egy új nap fog felderengeni? Egy új korszak kezdődik?"
A Tanach (héber Biblia, Ószövetség) azt mondja nekünk, hogy a Messiás akkor fog eljönni, amikor a világ helyzete sötét és reménytelen. Akkor, egy új nap kezdetén, „És felsüt reátok, nevemnek félői ti, az igazság napja, gyógyítással a szárnyain" (Mal 3,20).
„Mint reggelnek virradása, midőn felsüt a nap, mint reggel felhők nélkül, midőn fénytől, esőtől pázsit kél a földből" (2Sám 23,4)."

A The Word modul letöltése innen 610 KB

A MySword modul letöltése innen 440 KB

Használjátok az Úr dicsőségére!
Áldás!
Blaci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése