Köszöntés!

Szeretettel köszöntelek az Úr Jézus Krisztus nevében!
Ez az oldal azért jött létre, hogy tájékoztasson arról, hogy milyen Biblia és hozzá tartozó modulok készültek ill. készülnek a theWord, a MySword és az e-Sword számítógépes bibliai programokhoz, és milyen szolgálatokat végzek az Úr kegyelméből.
Remélem hasznos információkkal szolgálnak e bejegyzések!

Testvéri szeretettel: Baranyi László

2009. október 19., hétfő

Blue Letter Bible





A Blue Letter Bible oldalt ajánlom mindazoknak, akik mélyebbre akarnak ásni, kutatni a Szentírás eredeti szövegeiben.
A nyár elején megrendeltem a CD-t,(ami persze töredéke annak ami a honlapon található) hogy ne csak akkor tudjam használni amikor Internet közelben vagyok. Dicsőség az Úrnak néhány héten belül teljesen ingyen meg is küldték.
Akit érdekel a megrendelési lehetőség(szerintem érdemes) a linkre klikkelve az űrlapot kitölteni és elküldeni, és csak várni néhány hetet.
Persze, ha csak az Interneten akarsz keresgélni akkor itt a web oldal linkje.
Ha csak néhány Strog's számra vagy kíváncsi akkor itt a blogomban is kereshetsz, mivel már régebben elhelyeztem egy kereső linket ami a Blue Letter Bible oldalra hivatkozik.
Számomra nagy segítség ez az oldal a Biblia tanulmányozásában, Isten áldja meg gazdagon azokat aki elkészítették feltöltötték és üzemeltetik.

"Ne hagyd abba ennek a törvénykönyvnek az olvasását, hanem tanulmányozd éjjel-nappal, őrizd meg, és tartsd meg mindazt, ami ebben meg van írva. Akkor sikerrel jársz utadon, és boldogulsz." (Józs 1:8 Hu Újford)

Minél többet kutassuk a Szentírást.

Blaci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése