Köszöntés!

Szeretettel köszöntelek az Úr Jézus Krisztus nevében!
Ez az oldal azért jött létre, hogy tájékoztasson arról, hogy milyen Biblia és hozzá tartozó modulok készültek ill. készülnek a theWord, a MySword és az e-Sword számítógépes bibliai programokhoz, és milyen szolgálatokat végzek az Úr kegyelméből.
Remélem hasznos információkkal szolgálnak e bejegyzések!

Testvéri szeretettel: Baranyi László

2011. június 12., vasárnap

Pünkösd


Lelkemet adom belétek...
Ezék 37:14 Lelkemet adom belétek, életre keltek, és letelepítelek benneteket a saját földeteken. Akkor megtudjátok, hogy én, az Úr, meg is teszem, amit megmondtam - így szól az Úr.
Ezékielt az Úr megragadta és elvitte egy völgybe, amely tele volt száraz emberi csontokkal.(Ezék.37,1-14.) Az Úr szavára prófétálnia kellett a csontoknak és a Léleknek. Talpra állt az igen-igen nagy sereg.
Ma nagyon sokan vallják magukat keresztyéneknek, van vallásuk, hisznek Jézusban.
Isten nagyon jól látja, hogy ki az igazi hívő.
Jel 3:1 "...Tudok cselekedeteidről, hogy az a neved, hogy élsz, pedig halott vagy."
Ezékiel idejében, talpra állt Isten népe az Úr Lelke által.
Ma is szükségünk van a "talpon maradáshoz", hogy betöltsön Isten Lelke.
Jóel 2:28 (3,1) Azután kitöltöm majd lelkemet minden emberre. Fiaitok és leányaitok prófétálni fognak, véneitek álmokat álmodnak, ifjaitok látomásokat látnak. Jóel 2:29 (3,2) Még a szolgákra és szolgálókra is kitöltöm lelkemet abban az időben.
Drága Szentlélek Isten jöjj és tölts be népedet: fiakat és lányokat, ifjakat és véneket, szolgákat és szolgálókat, hogy talpra álljon és betöltse küldetését.
Áldott pünkösdi ünnepeket!
Blaci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése