Köszöntés!

Szeretettel köszöntelek az Úr Jézus Krisztus nevében!
Ez az oldal azért jött létre, hogy tájékoztasson arról, hogy milyen Biblia és hozzá tartozó modulok készültek ill. készülnek a theWord, a MySword és az e-Sword számítógépes bibliai programokhoz, és milyen szolgálatokat végzek az Úr kegyelméből.
Remélem hasznos információkkal szolgálnak e bejegyzések!

Testvéri szeretettel: Baranyi László

2011. január 6., csütörtök

Bátorítás 21 napos böjtre


21 napos ima és böjt összefogás a Magyar Eklézsiáért és a Nemzetért!

Szeretnélek én is hívni kedves Testvérem a 21 napos böjt összefogásra.

"Szeretettel hívunk Téged és Közösséged tagjait is 2011. január 9-30-ig tartó, háromhetes ima- és böjt összefogásra, melynek célja, hogy városainkban, falvainkban és nemzetünkben Isten az Ő népét megtisztítsa, felhatalmazza szeretettel és erővel azért, hogy hatékonyan tanúskodjon Jézus Krisztusról, és Isten meggyógyítsa országunkat, népünket (2Krón 7:14).
Minden városban és térségben a gyülekezet...ek maguk döntik el és szervezik meg az imádkozások formáját és azt, hogy összefognak-e más gyülekezetekkel közös imaalkalmakat tartva a háromhetes időszakban.
A helyi gyülekezeti és térségi viszonyokat ismerve a gyülekezetek az ajánlott imatémákat látásaik és szükségeik szerint bővítik tovább.
A böjt ajánlott formája, hogy az első héten léböjtöt, a második és harmadik héten „dánieli böjtöt” tartsunk, de ennek formáját minden gyülekezet és böjtöt vállaló testvér szabadságban és felelősen az Úrtól vegye el!"

Bővebb információért klikk az Ima és böjt blogra.

Az Immanuel Kiadó egyik könyvét ajánlom a böjttel kapcsolatban.
Jentezen Franklin: A böjt.
Áldás!
Blaci

2 megjegyzés:

  1. Áldott napot.Hol és mennyiért tudom megvenni a könyvet?30-án a közös alkalmon lesz?Köszönöm Dóra Szerbia

    VálaszTörlés
  2. Kedves Dóra!
    Nem tudom, hogy 30-án a közös alkalmon megvásárolható-e a könyv, de az Immanuel Kiadónál biztosan. http://www.immanuel.hu/ Itt minden elérhetőséget és információt megtalálsz.
    Áldás!
    Blaci

    VálaszTörlés