Köszöntés!

Szeretettel köszöntelek az Úr Jézus Krisztus nevében!
Ez az oldal azért jött létre, hogy tájékoztasson arról, hogy milyen Biblia és hozzá tartozó modulok készültek ill. készülnek a theWord, a MySword és az e-Sword számítógépes bibliai programokhoz, és milyen szolgálatokat végzek az Úr kegyelméből.
Remélem hasznos információkkal szolgálnak e bejegyzések!

Testvéri szeretettel: Baranyi László

2010. június 15., kedd

Család(i)manap



A Család(i)manap 2010. július 10-én 14.00-20.00-ig Budapesten a Felvonulási téren lesz, párhuzamosan a Hősök terén zajló homoszexuálisokat és leszbikusokat népszerűsítő felvonulással.

A szervező testvéreink látása:
"Ennek a békés rendezvénynek a célja, hogy keresztyének együtt imádkozzanak, mert hisszük, hogy a keresztények imája és a bibliai értékek képviselete meg tudja fordítani ezt a negatív folyamatot.
Többek között ezzel a rendezvénnyel is szeretnénk felhívni a társadalom figyelmét, hogy az egészséges családban felnövekvő gyermekek a társadalom számára hasznos és teherhordó emberekké válnak. Ennek hiánya pedig jelentősen felszabadítja a deviáns magatartásformákat a felnövekvő generációban.
A mai erkölcstelen világban, ahol a homoszexualitás, a házasságon kívüli együttélés, az abortusz, a Gender-projekt, a családok, házasságok szétesése már-már elfogadottá vált, különös felelősséget érzünk abban, hogy kiálljunk, imádkozzunk és képviseljük a bibliai értékrendet."
Bővebb infó, klikk a linkre.

Fontosnak tartom az összefogást, ezt a család(i)manapot és az együttes imádság lehetőségeit!
Áldás!
Blaci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése